ACCESS & REVENUE CONTROL - VEHICLES & PEDESTRIANS

Over DasAccess

We zijn fabrikant van toegangscontrole en betaalproducten voor voertuigen en voetgangers. Wij ontwikkelen, produceren en monteren inhuis zowel de elektronica, de software als de aluminiumzuilen en -behuizingen voor onze gamma’s: Scan&Go Basic, Scan&Go Pro en Scan&Go Revenue.

Wie we zijn?

Wij zijn een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in het jaar 2006 en in 2008 zijn we begonnen met onze huidige activiteiten. Onze hoofdvestiging bevindt zich in België, maar onze productie- en logistieke afdelingen zijn gevestigd in Frankrijk.

Als gevolg hiervan beheersen wij alle processen van A tot Z. Onze producten worden verdeeld en geïnstalleerd via een uitgebreid netwerk van geselecteerde distributeurs en installateurs.

1500+

Installaties

20+

Jaar Ervaring

Onze Waarden

Ontdek onze kernwaarden die de basis vormen van wie we zijn en wat we doen.

Toekomstgericht

We zijn gericht op de toekomst, waarbij we erkennen dat mobiliteit evolueert en frisse oplossingen en concepten vereist.

Innovatief

Digitalisering en automatisering vormen onze dagelijkse praktijk, omdat we de parkeerindustrie willen revolutioneren.

Slim

Slim is voor ons niet slechts een modewoord; het is een fundamentele vereiste voor onze parkeeroplossing en werkwijze.

Dynamisch

We geloven niet in stilstand; in plaats daarvan zijn we toegewijd aan voortdurende optimalisatie en streven naar verbetering.

Flexibel

Onze Parkeeroplossing past zich aan aan diverse parkeerscenario's. Het is allemaal een kwestie van configuratie.

Betrouwbaar

Efficiënt projectmanagement heeft bij ons de hoogste prioriteit, en het bieden van ondersteuning is een fundamenteel principe.