Scan&Go Basic componenten

Wij monteren de Scan&Go Basic producten in een breed gamma aan aluminium behuizingen en zuilen waarvan we fabrikant zijn. Andere kleuren zijn optioneel beschikbaar.

Barcodescanner

De scanner, gemonteerd in een stevige aluminium behuizing, interpreteert autonoom ticketgeldigheid via de 2D-code. Het LCD-scherm, 2D CCD-scanner en LED-ring bieden een gebruiksvriendelijke interface voor efficiënte toegangscontrole.


Barcodeprinters - Toonbankmodellen

Thermische ticket- en kaartprinters met vooraf geconfigureerde drukknoppen die barcodes genereren met een beperkte geldigheid. Grijze knop: onbeperkt gebruik tot middernacht. Blauwe knop: eenmalig gebruik, 30 minuten. Gebruik de gratis configuratiesoftware AdminTool om de standaard layout en geldigheid van het ticket te personaliseren.


Virtual Printer

Installeer deze optionele software op uw PC en sluit deze aan op één van onze toonbankprinters. Maak zoveel virtuele drukknoppen als u wilt. Wijs aan elk een andere geldigheid en layout toe. Plan bezoekers, mail ze barcode-uitnodigingen en laat ze hun zelfgedrukte of elektronische (smartphone) barcode scannen bij de ingang.

T1 & T3 zuilen

Aluminium zuilen, eigen fabrikaat. Toepassingen voor zowel auto’s, voetgangers als vrachtwagens. Breedtes: 100mm en 200mm. Hoogtes: 1180, 1680 en 2360mm. Gepoederlakt in RAL 7016. Andere kleuren zijn optioneel.


Verticale Bevestiging

Plaats deze stevige, intern vervaardigde aluminium behuizing op een bestaande zuil, muur, draaihek, tourniquet, enzovoort...


Horizontale Bevestiging

Monteer deze horizontale versie op een toonbank, tripode draaihek, biljetinwerper, enzovoort...

Elektrische stroom is voldoende

Traditionele toegangscontrole heeft vaak een bekabeld of draadloos netwerk nodig. Dit brengt kostbare nadelen met zich mee, aangezien dergelijke oplossingen bekabelingswerken, software en/of draadloze communicatieapparatuur vereisen.

Simpel houden

Scan&Go werkt zonder de noodzaak van een datanetwerk; enkel stroom is voldoende. Hierdoor ontloopt u alle problemen die gepaard gaan met bedrade of draadloze opties.

Scan&Go efficiëntie

De 2D-code bevat de ticketgeldigheid, waardoor het de duur en frequentie van het gebruik autonoom bepaalt, zonder enige communicatie via uw datanetwerk.

Van Standalone tot Online

De toegangs- en betaalzuilen kunnen volledig standalone opereren maar ook in netwerk en desgewenst via de cloud benaderd worden.

  • Gebruik 2D barcodetickets voor tijdelijke gebruikers
  • Kies het betere alternatief voor de muntproever
  • Geen kabels – Geen draadloos – Elektriciteit is voldoende
  • Installatie en indienststelling in recordtijd
  • Ontworpen en ontwikkeld voor installateurs

Wat kan Scan&Go Voor U Betekenen?

Met Scan&Go heeft u standaard geen datanetwerk nodig. Alleen elektrische stroom.

Creëer en ken toegangsrechten toe op een manier die specifiek is voor korte- en langetermijngebruikers.
Breid uw parkinginstallatie uit met voetgangerstoegangscontrole en vice versa. U kunt nu overal dezeldse identifier gebruiken of u kunt maximaal drie verschillende identificatie-tokens aan één persoon toewijzen (barcode, RFID en kentekenplaat).
De toegangs- en betaalzuilen kunnen volledig standalone opereren maar ook in netwerk en desgewenst via de cloud benaderd worden.
Kies één of meerdere identifietechnologieën die bij het gebruikerstype passen. Zo kunnen bijvoorbeeld de geplande bezoekers en het personeel standaard ANPR gebruiken met VOIP intercom of een barcode- of RFID-kaart als back-up identifier.
Installeer een onbeperkt aantal in- en uitrijzuilen op één enkele of meerdere sites, al dan niet op een gedeelde parking of gedeeld gebouw. Via ProConnect kan elke huurder zijn eigen configuratie aanpassen en rapporten opvragen, zelfs al is de hardware gemeenschappelijk.
Creëer kalenderroosters voor de vaste gebruikers. Maak een onderscheid tussen geplande en spontane (onverwachte) bezoekers. Rust parkings en/of voetgangerstoegangen met een rendabel betaalmiddel uit, zelfs wanneer deze een lage bezoekfrequentie hebben.