Scan&Go PRO componenten

Wij monteren de Scan&Go Pro producten in een breed gamma aan aluminium behuizingen en zuilen waarvan we fabrikant zijn. Andere kleuren zijn optioneel beschikbaar.

T2 zuilen

Onze aluminium T2-zuilen zijn 140mm breed en beschikbaar in hoogtes van 1180, 1680 en 2360mm voor auto’s, voetgangers en vrachtwagens. Deze zuilen zijn altijd uitgerust met een scannerconfiguratie. Functies zoals RFID-lezers en ingebouwde VOIP-intercom zijn optioneel.


T6 zuilen

Onze aluminium T6-zuilen zijn verkrijgbaar in twee breedtes en drie hoogtes en kunnen allemaal worden geconfigureerd met zowel een voor- als achterdeur. Met de dubbele breedte-zuilen kunt u extra apparaten monteren waarvoor DAS de openingen kan CNC-frezen. Zuilen zijn beschikbaar in scanner-, printer- en scanner/printerconfiguraties. Ingebouwde VOIP-intercom en RFID lezers zijn optioneel.


Nummerplaatherkenning

We monteren Axis domecamera’s met de ingebouwde ANPR-software van Vaxtor in onze aluminium zuilen van 200*100*600 mm. De lage positie van de camera maakt een eenvoudige installatie (achter de slagboomkast) en een uiterst performante nummerplaatscanning mogelijk. Installatie en inbedrijfstelling gebeuren in een recordtijd.

Unattended Barcode Updater (UBU)

Dit is de zuilvariant van onze ABU-toonbankmodellen. Installeer deze zuil op een strategische plaats en laat de update of validatie van een barcode aan uw klanten over. Net als onze ABU, kan deze zuil zowel autonoom (two tickets-systeem) als in netwerk (oneticket-systeem) werken.


Barcodeprinters - Toonbankmodellen

Thermische ticket- en kaartprinters met vooraf geconfigureerde drukknoppen die barcodes genereren met een beperkte geldigheid. Grijze knop: onbeperkt gebruik tot middernacht. Blauwe knop: eenmalig gebruik, 30 minuten. Gebruik de gratis configuratiesoftware AdminTool om de standaard layout en geldigheid van het ticket te personaliseren.


Attended Barcode Updaters (ABU)

Laat barcodes valideren voor de uitgang, breng informatie over van de ene barcode naar de andere, verleen een parkeerkorting enz. De ABU kan autonoom (two tickets-systeem) of in netwerk (single ticket-systeem) werken.

Virtual Printer PRO

Installeer deze optionele software op uw PC en sluit deze aan op één van onze toonbankprinters. Maak zoveel virtuele drukknoppen als u wilt. Wijs aan elk een andere geldigheid en layout toe. Plan bezoekers, mail ze barcode-uitnodigingen en laat ze hun zelfgedrukte of elektronische (smartphone) barcode scannen bij de ingang.


ProConnect

ProConnect is een webapplicatie dat in de cloud gehost wordt en dat bidirectionele communicatie met online DAS-hardware mogelijk maakt. In één richting uploadt het gegevens zoals: toegangsgebeurtenissen, alarmen (hardwarefouten), omzet enz. In de andere richting laat het toe om: op afstand een fysieke toegang te openen, toegangsrechten van mensen te wijzigen, ticketlayouts aan te passen enz.


SDK/API

Onze Software Development Kit bestaat uit een Windows DLL waarmee DAS-compatibele barcodes kunnen worden gedecodeerd, geïnterpreteerd en gegenereerd, zodat producten van derden kunnen interfacen met DAS. Bijvoorbeeld, een kassaleverancier die inrijbarcode van DAS eest en vervolgens kassabonnen genereert die een DAS-uitrijbarcode bevatten.

Verticale wandbevestiging

Gebruik deze aluminium behuizing voor zowel voetgangers- als voertuigtoepassingen. Monteer het op een manshoge tourniquet, een muur, een bestaande zuil, …. De bekabeling en bevestigingsgaten bevinden zich aan de achterkant. Standaard gepoederlakt in RAL 7016/7040. RFID-lezers, embedded VOIP-intercom en andere RAL-kleuren zijn optioneel.


Horizontale wandbevestiging

Deze aluminium behuizing wordt voornamelijk gebruikt voor voetgangerstoepassingen. Monteer het bijvoorbeeld op een tripodetourniquet, een bureaublad enz. De bekabeling- en bevestigingsgaten bevinden zich aan de onderkant. Standaard gepoederlakt in RAL 7016/7040. Geïntegreerde VOIP intercom, RFID-lezer en andere RAL-kleuren zijn optioneel.

Elektrische stroom is voldoende

Traditionele toegangscontrole heeft vaak een bekabeld of draadloos netwerk nodig. Dit brengt kostbare nadelen met zich mee, aangezien dergelijke oplossingen bekabelingswerken, software en/of draadloze communicatieapparatuur vereisen.

Vermijd complexiteit

Met Scan&Go heeft u standaard geen datanetwerk nodig. Alleen elektrische stroom. Hiermee vermijdt u alle nadelen van de hierboven genoemde bekabelde of draadloze oplossingen.

S&G Efficiëntie

De geldigheid van het ticket zit vervat in de 2D-code. Daarom is het de 2D-code die de duur en frequentie van het gebruik van een ticket bepaalt, zonder enige communicatie op uw datanetwerk.

Van Standalone tot Online

De toegangs- en betaalzuilen kunnen volledig standalone opereren maar ook in netwerk en desgewenst via de cloud benaderd worden.

  • 1D & 2D barcodetickets en -kaarten, RFID, ALPR, NFC...
  • Multi-toegang, multi-site, gedeelde parkings en gebouwen
  • Remote control via webgebaseerde cloudapplicatie
  • E-mail barcode-uitnodigingen en smartphone scanning
  • Ontwikkeld en ontworpen voor installateurs

Wat kan Scan&Go Voor U Betekenen?

Met Scan&Go heeft u standaard geen datanetwerk nodig. Alleen elektrische stroom.

Creëer en ken toegangsrechten toe op een manier die specifiek is voor korte- en langetermijngebruikers.
Breid uw parkinginstallatie uit met voetgangerstoegangscontrole en vice versa. U kunt nu overal dezeldse identifier gebruiken of u kunt maximaal drie verschillende identificatie-tokens aan één persoon toewijzen (barcode, RFID en kentekenplaat).
De toegangs- en betaalzuilen kunnen volledig standalone opereren maar ook in netwerk en desgewenst via de cloud benaderd worden.
Kies één of meerdere identifietechnologieën die bij het gebruikerstype passen. Zo kunnen bijvoorbeeld de geplande bezoekers en het personeel standaard ANPR gebruiken met VOIP intercom of een barcode- of RFID-kaart als back-up identifier.
Installeer een onbeperkt aantal in- en uitrijzuilen op één enkele of meerdere sites, al dan niet op een gedeelde parking of gedeeld gebouw. Via ProConnect kan elke huurder zijn eigen configuratie aanpassen en rapporten opvragen, zelfs al is de hardware gemeenschappelijk.
Creëer kalenderroosters voor de vaste gebruikers. Maak een onderscheid tussen geplande en spontane (onverwachte) bezoekers. Rust parkings en/of voetgangerstoegangen met een rendabel betaalmiddel uit, zelfs wanneer deze een lage bezoekfrequentie hebben.